Feriepartner Blåvand

Feriepartner Blåvand

Vi er et nystartet bureau, placeret i starten af Blåvand på Blåvandvej 53. Vi formidler sommerhusudlejning i Blåvand, Ho og Vejers.

Erfarne kræfter står bag Feriepartner Blåvand.

Den ene partner er Jan Brusgaard, som er indehaver af Feriepartner Thy samt medindehaver af en række øvrige udlejningsbureauer i Nordjylland.

Den anden partner er Morten Høst, som er daglig leder i Blåvand.
Morten Høst er født og opvokset ved Bork Havn, hvor hans familie igennem en længere årrække har stået bag Feriepartner Bork Havn.

Morten har de senere år dygtiggjort sig, først hos Feriepartner i Blokhus og senest som bureauleder hos Feriepartner i Tversted. Morten er med sin kæreste flyttet til Blåvand, da han ønsker at være tæt på bureauet samt være en aktiv del i udviklingen af Blåvand.

At være lokale er vigtigt for os, da vi derved kan servicere vores gæster og udlejere bedst muligt.

Vores første medarbejder er Karin Thorning som kender Blåvand, da hun har boet her i mange år. Karin kender alle de gode historier og er altid klar med et tip til oplevelser.

Har du et dejligt sommerhus, og ønsker du et bureau, som har et højt serviceniveau, høj rengøringskvalitet, god markedsføring, og som ikke ønsker at være de største, men de bedste, så kan du kontakte os og få en snak om, hvad vi kan tilbyde dig.

Del denne side

Opdateret af:

ProVarde olfg@provarde.dk
 

Kontakt

Adresse

Blåvandvej 53
6857 Blåvand

Telefon

+45 96180201

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 8.144231839986
Latitude : 55.556979986041